۱۳۹۶ مهر ۲۹, شنبه

ایران-آخرین اخبار زندانی سیاسی علیرضا گلی‌پور در اعتصاب غذا


علیرضا گلیپور

اظهار نگرانی  آزیتا قره‌بیگلو  وکیل علیرضا گلیپور درباره وضعیت وخیم سلامت او در زندان و بی‌توجهی مسوولین 
علیرغم اینکه ۷پزشک معتمد دستگاه امنیتی رژیم ضد بشری گفته‌اند که موکلش تحمل کیفر ندارد اما او با وضعیت وخیم جسمی همچنان در زندان به وسر می برد و از ۲۰ مهرماه در اعتصاب غذا است.
علیرضا گلی پور در خطر بی‌هوشی و کما قرار دارد و باید هر چه سریع تر در بیمارستان بستری شود

علیرضا گلیپور

علیرضا گلیپور
علیرضا گلیپور

زندانی سیاسی علیرضا گلی‌پور
وخامت حال زندانی سیاسی محبوس در بند 8 زندان اوین،که نزدیک یک ماه دست به  اعتصاب غذا  زده است
علیرضا گلیپور طی روزهای اخیر در بند هشت اوین دچار خونریزی گشته و چندین بار به بهداری زندان منتقل شده است؛ این زندانی سیاسی طی این مدت بیش از ۱۶ کیلوگرم کاهش وزن داشته و با افت شدید فشار نیز روبه رو بوده است.
او از ۲۰ مهرماه 96 در اعتراض به وضعیت بلاتکلیف خود و شکنجه و فشار بر خانواده اش دست به اعتصاب غذا زده است، او در نامه ای دلایل اعتصاب غذایش را عنوان کرد او از جمله نوشت:
نخبه کشور زندانی سیاسی کارش فریاد زدن شکستن و فحاشی نیست کارش بیان حقیقت است
اعتماد راسخ به این دارم که یک روز روی یک پا ایستادند از عمری روی زانو زیستن جلوی ظالمان بهتر است

زندانی سیاسی علیرضا گلی‌پور در اعتصاب غذا
علیرضا گلی‌پور کیست؟
علیرضا گلی‌پور فرزند داوود، متولد ۲۲ فروردین ۱۳۶۵ در تهران، محله نیروی هوایی در خانواده متوسط متولد شده است.

ار نخبگان جامعه که در پانزده سالگی دیپلم گرفت و از طرف کانون نخبگان در دانشکده مخابرات در رشته رادیو ادامه تحصیل داددر سن ١٨ سالگی به مجموعه وزارت ارتباطات معرفی شده و در معاونت آزمایش و تحویل مشغول به کار شد. در سال ٨۴ مدرک لیسانس گرفت و در سال ٨۵ در رشته مخابرات در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل داد. او در سال ٨٨ به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی برای بار اول بازداشت ویکسال بعد آزاد شد و به عنوان مشاور شرکت‌های مخابراتی مانند اریکسون و نوکیا مشغول به کارشد و به کشورهای پاکستان، ایرلند، عراق، آلمان و چندین کشور دیگر جهت آموزش سفر کرد.
علیرضا گلی‌پور در ۱۱ مهرماه ۱۳۹۱ به اتهام خروج اطلاعات محرمانه وزارت ارتباطات و قرارگاه‌های سپاه و وزارت اطلاعات و فسادهای اخلاقی و اقتصادی مسئولان نظام به اتهام جاسوسی به نفع کشور آمریکا و سازمان مجاهدین خلق توسط وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران و اطلاعات نیروی انتظامی (ناجا) بازداشت شد و بارها تحت بازجویی قرار گرفت و در نهایت پرونده او به شعبه ١۵ دادگاه انقلاب ارسال شد.
علیرضا گلی‌پور متهم است که در جریان حوادث پس از انتخابات در سال ۸۸ بسیاری از افرادی که آن زمان مورد پیگیری و شنود نهادهای اطلاعاتی بوده‌اند را در جریان گذاشته و باعث متواری شدن آنان شده است. 
او همچنین متهم است که بسیاری از موارد فساد افراد حکومتی را افشا کرده است. علیرضا گلی‌پور همچنین با اتهام عکس‌برداری و فیلم‌برداری از پروژه‌های هسته‌ای همچون نطنز روبرو شده است.
علیرضا گلی‌پور هم‌اکنون در قرنطینه بند هفت زندان اوین و در شرایط خاص امنیتی نگهداری می‌شود.
زندانی سیاسی علیرضا گلی‌پور
گلی‌پور خود در توصیف دوران بازجویی‌اش گفته است: «کتک زدن،  تهدید به تجاوز، تهدید به آبروریزی مادر و خواهر و همسر، بازداشت خانواده و …، تنها بخشی از شکنجه‌های دوران بازجویی در انفرادی بوده است

او همچنین در توصیف وضعیت خانواده خود در دورانی که در حبس انفرادی بوده گفته است: «حدود یک‌ سال و نیم پس از بازداشت، خانواده هیچ اطلاعی از وضعیت من نداشتند و هیچ تماسی با خارج از زندان و خانواده نداشتم. بعدها پس از انتقال به بند متوجه آزار و فشارهای مأموران وزارت اطلاعات به خانواده‌ام شدم. ارائه اطلاعات از طرف وزارت اطلاعات و شکنجه‌های روانی مادرم به حدی بود که، طی آن دوران، مادرم که ناراحتی قلبی دارد، سه بار در بیمارستان بستری شد. طی دوران حبس در انفرادی و قطع تماس با دنیای خارج، همسرم که از اقوام نزدیک آیت‌الله صانعی بود با فریب‌کاری وزارت اطلاعات و فشارهای وارده به خانواده وادار به طلاق و جدایی شد.» او در خصوص نقش وزارت اطلاعات در این طلاق گفته است «درحالی‌که بیش از یک سال از تماس با دنیای خارج از سلول انفرادی محروم بودم، به همسرم اعلام کرده بودند که من با خانمی ارتباط داشته و همراه او از کشور فرار کرده‌ام

این زندانی سیاسی در طی چندین سال حبس دچار بیماری‌های متعددی شده است. او از بیماری قلبی رنج می‌برد و همچنین دچار توموری در ناحیه قفسه سینه شده است.

علیرضا گلی‌پور برای خارج کردن تومور تاکنون دو بار تحت عمل جراحی قرار گرفته است.


١۵ سال حبس به اتهام جاسوسی به نفع اجانب، ١٠ سال  حبس به جرم هواداری از سازمان مجاهدین خلق، ۷,۵ سال حبس به اتهام اجتماع و تبانی، ۴,۵ سال حبس به اتهام خروج غیر قانونی از مرز، یک سال حبس و ٩٠ ضربه شلاق به اتهام توهین به رهبری و مسئولان نظام و درنهایت به سی ونه سال حبس و ٧۴ ضربه شلاق به اتهام حمل غیرقانونی بیسیم موارد محکومیت این زندانی سیاسی است.
زندانی سیاسی  علیرضا گلیپور

نگاهی به  نامه ها و دل نوشته های علیرضا گلیپور(برای مطالعه متن کامل کلیک کنید)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر